VÝROBA



Výroba našich šťáv má dlouhý postup.

Začínáme hlavním a zároveň nejdelším krokem a to je sběr plodů - myslíme lístky meduňky, květy pampelišek, plody černého rybízu a jeřábu.








Poté se plody řádně omyjí   

Dají se do parního odšťavňovače. Čekáme, dokud nám nepřestane téct tekutina. 

 





Poté je samozřejmě nutné šťávy zavařit. 

Aby bylo zavaření kvalitní a šťáva vydržela dlouho čerstvá, musí zavaření trvat minimálně jednu hodinu. 







Poté necháme vychladnout na pokojovou teplotu a necháme uležet 24 hodin.  

Pak už jen nalepíme přední a zadní etiketu a hotový produkt vyfotíme a je připraven k prodeji.



KDE VYRÁBÍME?

Vyrábíme v malém domečku se zahrádkou, kde máme všechny potřebné věci na výrobu našich šťáv.

Společně i s naším výrobním místem máme i sklad, kde skladujeme naše šťávy.

Poté jsou šťávy převezeny na Vsetín, kde nalepíme etikety, připravíme paragony a objednávku připravíme do tašek.

DrinkTeam 2020
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky