BLOG

#1 Dej PET láhvím, sklu nebo plechovkám nový život, tak že je zrecykluješ nebo budeš používat déle. Z recyklovaného materiálu mohou vznikat nové výrobky a obaly bez použití úplně nového materiálu, např. lavičky nebo nové PET láhve a skleničky. Naše šťávy mají skleněný obal, který neovlivňuje chuť šťávy, a navíc je šetrný k přírodě. DrinkTeam na...

A co teď? Teď nám držte prosím palce, abychom zazářili i při dalším představováním naší firmy.

3. prodej

29.03.2021

Velikonoční pondělí je den, kdy si kluci vezmou pomlázky a vyráží do ulic prohnat holky, aby byly zdravé a mladé.

2. prodej

03.03.2021

Máme pro Vás další prodej našich domácích šťáv!

Poslední dobou jsme hodně působili především na sociálních sítích. Podařilo se nám dostat se do Vsetínských novin, kde jsme se představili veřejnosti jako studentská firma Střední průmyslové školy strojnické Vsetín.

Vyhráli jsme!

09.12.2020

Rádi bychom vám oznámili, že jsme vyhráli 1. místo v soutěži nejlepší logo na online Veletrhu JA firem v Hradci Králové. Bylo to velice těsné, ale porotu jsme uchvátili více než ostatní firmy.

Rádi bychom vám oznámili naši první spolupráci s další studentskou firmou. Firmě Glass2Go jsme prodali 30 našich meduňkových šťáv. Další super zkušenost do budoucna pro celou naši firmu.

To znamená, že si naše produkty můžete z pohodlí domova objednat přes naše sociální sítě Instagram a Facebook a pokud jsi tu nový, tak nás tam můžeš rovnou i sledovat ať ti neunikne další prodej.

TOP 10!

06.12.2020

Oznamujeme velký úspěch naší firmy, že jsme se dostali do TOP 10 JA firem na veletrh v Hradci Králové. Jsme rádi, že jsme porotu zaujali a že jim náš námět líbil.

DrinkTeam 2020
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky