VÝROBA
Výroba našich šťáv má dlouhý postup.
Začínáme hlavním a zároveň nejdelším krokem a to je sběr plodů - myslíme lístky meduňky, květy pampelišek, plody černého rybízu a jeřábu.
Poté se plody řádně omyjí
Dají se do parního odšťavňovače. Čekáme, dokud nám nepřestane téct tekutina.
Poté je samozřejmě nutné šťávy zavařit.
Aby bylo zavaření kvalitní a šťáva vydržela dlouho čerstvá, musí zavaření trvat minimálně jednu hodinu.
Poté necháme vychladnout na pokojovou teplotu a necháme uležet 24 hodin.
Pak už jen nalepíme přední a zadní etiketu a hotový produkt vyfotíme a je připraven k prodeji.
KDE VYRÁBÍME?
Vyrábíme v malém domečku se zahrádkou, kde máme všechny potřebné věci na výrobu našich šťáv.
Společně i s naším výrobním místem máme i sklad, kde skladujeme naše šťávy.
Poté jsou šťávy převezeny na Vsetín, kde nalepíme etikety, připravíme paragony a objednávku připravíme do tašek.